Aangenaam

Corine Bembom

Corine Bembom is een bevlogen paardenliefhebber met een leven doordrenkt van de schoonheid en gratie van Arabische paarden. Als dochter van Bouwe Bembom, deelt ze niet alleen zijn passie, maar heeft ze ook haar eigen stempel gedrukt op de Bembom Hoeve als mede-eigenaar en beheerder.

Opgegroeid tussen honderden pony’s en paarden, is Corine’s liefde voor deze dieren een tweede natuur geworden. Terwijl ze haar vader hielp en observeerde, ontwikkelde ze een diepe affiniteit voor de Arabische paarden, die altijd al haar hart hebben gestolen.

Na haar studie in hotelmanagement aan de Hoge Hotelschool Maastricht en Commerciële Economie en Paardenbedrijfsmanagement aan de Stenden Universiteit, bracht Corine haar expertise naar de Bembom Hoeve. Als verantwoordelijke voor het dagelijkse beheer van de boerderij, evenals voor verkoop en het fokprogramma, heeft ze haar vaardigheden aangewend om het bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Corine’s toewijding aan haar werk en haar liefde voor Arabische paarden zijn de drijvende krachten achter het succes van de Bembom Hoeve. Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de behoeften van de paarden, zet ze zich onvermoeibaar in om ervoor te zorgen dat elk dier dat de stallen van de Bembom Hoeve bewoont, de beste zorg en aandacht krijgt.

Als een trotse vertegenwoordiger van de nieuwe generatie paardenfokkers, is Corine vastbesloten om de erfenis van haar vader voort te zetten en de Bembom Hoeve te blijven laten bloeien als een oase voor liefhebbers van Arabische paarden over de hele wereld.