Aangenaam!

Bouwe Bembom

Bouwe Bembom

Bouwe Bembom is een man met een levenslange passie voor paarden. Als kind al verweven met de kracht en schoonheid van deze majestueuze dieren, heeft hij zijn leven gewijd aan het verzorgen, berijden en fokken van paarden. Samen met zijn dochter, Corine Bembom, vormt hij het hart van de Bembom Hoeve, een toevluchtsoord voor liefhebbers van Arabische paarden.

Geboren en getogen tussen de paarden, heeft Bouwe een diepgaand begrip van hun natuur en behoeften. In 2012 nam hij de moedige stap om zijn familiebedrijf in de recreatiesector te verkopen en een nieuw avontuur aan te gaan. Zijn liefde voor paarden, in het bijzonder voor Arabische paarden, dreef hem naar het starten van een eigen fokkerij en het beheren van een stal.

Voor Bouwe is er niets mooiers dan elke dag omringd te zijn door deze prachtige wezens. Zijn expertise en ervaring, opgebouwd over vele jaren van omgang met paarden, vormen de kern van de Bembom Hoeve. Als een ervaren ruiter en fokker is hij vastbesloten om de beste zorg en aandacht te bieden aan elk paard dat zijn stal bewoont.

Met een diepe liefde voor de Arabische paarden, heeft Bouwe samen met zijn dochter Corine een bloeiend bedrijf opgebouwd dat zich toelegt op het fokken van deze edele dieren. Hun gezamenlijke toewijding aan excellentie heeft de Bembom Hoeve gemaakt tot een gewaardeerde naam in de paardenwereld.

Bouwe’s visie en vastberadenheid, gecombineerd met Corine’s zakelijk inzicht en liefde voor paarden, vormen de kern van het succesverhaal van de Bembom Hoeve. Als een team zijn ze toegewijd aan het voortzetten van hun erfgoed en het delen van hun passie voor Arabische paarden met anderen.