Unieke ligging

Ontdek de charme van het Vechtdal vanuit het Natuurhuisje op de Bembom Hoeve

Genesteld in het idyllische landschap van Lutten, nabij Slagharen, biedt het Natuurhuisje op de Bembom Hoeve een unieke kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en volledig op te gaan in de natuur. Geopend in 2023, combineert deze charmante vakantiewoning de rust van het platteland met de nabijheid van toeristische attracties, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor zowel natuurliefhebbers als avontuurzoekers.

Unieke ligging in de Natuur

Het natuurhuisje staat op een actieve trainingsstal en fokkerij voor Arabische volbloed paarden, omgeven door uitgestrekte weilanden die een open uitzicht bieden op het landschap van het Vechtdal. Deze locatie in Salland is ideaal voor wie de natuurlijke schoonheid van de regio wil ervaren. Het Vechtdal staat bekend om zijn rijke flora en fauna, en de weilanden rond het huisje zijn een perfect voorbeeld van deze prachtige biodiversiteit.

Met een terrein van ongeveer 10 hectare biedt de Bembom Hoeve voldoende ruimte om te verkennen en te ontspannen in de buitenlucht. Het terras van het huisje, direct grenzend aan een weiland waar regelmatig paarden grazen, biedt een serene plek om te genieten van de zonsondergang in de zomer en is een uitstekende plek voor vogelspotters en natuurliefhebbers.

Dichtbij Attractiepark en toeristische hotspots

Een van de grootste voordelen van de ligging van de Bembom Hoeve is de nabijheid tot Attractiepark Slagharen, slechts twee kilometer hemelsbreed van het vakantiehuis. Dit maakt het mogelijk om te genieten van de spanning van het attractiepark met het gemak van een korte wandeling terug naar de rust van je natuurhuisje.

Verder ligt Lutten in het toeristische gebied van het Vechtdal, waar activiteiten zoals wandelen, fietsen en kanoën op de rivier de Vecht volop mogelijk zijn. Voor wie geïnteresseerd is in lokale cultuur en geschiedenis, biedt de regio diverse bezienswaardigheden en evenementen die een rijk inzicht geven in het erfgoed van Salland.

Perfecte mix van Rust en Activiteit

Voor gasten die het beste van twee werelden zoeken: de actie van een toeristisch hotspot gecombineerd met de serene terugtrekking in de natuur, is Bembom Hoeve de ideale keuze. Het vakantiehuisje is niet alleen een plaats om te verblijven, maar een poort naar de ervaringen die het Vechtdal te bieden heeft.

Of je nu komt voor de rustgevende omgeving, de nabijheid van Attractiepark Slagharen, of de natuurlijke en culturele rijkdom van het Vechtdal, een verblijf op de Bembom Hoeve belooft een vakantie vol ontdekkingen en ontspanning in een van de mooiste delen van Nederland. Boek je verblijf vandaag nog en ervaar zelf de unieke combinatie van comfort, natuur en avontuur op de Bembom Hoeve.